Japonesos (japos)

La pregunta que tothom es fa és…què es prenen per esmorzar? Què provoca que la gent d'aquest país faci coses tan rares? Per què els japonesos pixen asseguts? Com és que els cotxes japonesos tenen una garantia de 3 anys? Per què fan gràcia quan parlen, encara que no s'entengui res? Per què el camp de l'Oliver i Benji és tan gran (potser tracto aquest tema un altre dia, si hi ha petició popular)?

Primer de tot he buscat quin era l'esmorzar típic japonès. Es tracta de l'ichijū-sansai (em prenc la llibertat de posar-li l'apòstrof), que consta bàsicament de sopa, arròs i tres platets d'acompanyament amb una tècnica de cocció diferent per a cada un d'ells (són frikis fins i tot en això). Evidentment no em posaré a especular sobre com els hi pot arribar a afectar això al cervell perquè no en tinc ni idea ni de nutrició ni de biologia, però de ben segur que això afecta a la seva manera de veure el món. Si voleu saber més de gastronomia japonesa, cliqueu aquí.

Buscant pel youtube, he trobat varios vídeos. Us els poso perquè m'han fet gràcia, no per res més. De fet això de l'esmorzar és patètic, ja ho sé, però aquí puc posar el que vulgui i faig i faré ús d'aquesta oportunitat que google em concedeix.

El primer vídeo, que molts de vosaltres ja l'haureu vist, va de què et pot passar a una sauna al bell mig d'una pista d'esquí.

El segon vídeo, ens mostra que les coses gratuïtes ho són per alguna cosa. El tema està enfocat en els WCs públics.

El següent vídeo el duu a terme bastanta gent, i es posa a prova la capacitat de reacció de les víctimes.

El quart i últim vídeo va de sustos a gent, i s'hi pot observar una àmplia gamma de reaccions en diferents situacions.

I això és tot per avui! Dilluns començo la uni i potser tinc feina, però prego tranquilitat a l'afició, que quan m'avorreixi penjaré algo aquí. Vagi bé!

edit: n'he trobat un altre de molt bo relacionat amb el joc del tetris!

saionara!!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.